Belső Istennő-képző tanfolyam

Újra indítjuk Belső Istennő-képző tanfolyamunkat! :)

Kis létszámú csoportjaink célja, hogy az istennői minőségeket megtaláljuk önmagunkban, meggyógyítsuk és harmóniába hozzuk. A leszakadt aspektusokat integráljuk személyiségünkbe. Így tudjuk Fénybe emelni és harmonikusan megélni saját istennői, Női minőségünket a maguk teljességében.
Mintegy „mellékhatásként” az Istennői aspektusokon keresztül az egyéb sérült részeink is gyógyulnak, nő az önbizalmunk és a teljesség érzése bennünk, rálelhetünk igazi Önvalónkra. :)

A görög mitológiát tanulmányozva a női őstípusokat több csoportra lehet osztani. Az elsőbe a „szűz istennők” sorolhatók: Hesztia, Artemisz és Athéné. Ők a hétköznapokban önállóan is megállják a helyüket, párkapcsolat nélkül is egészek. Vannak „sebezhető” istennők: önbecsülésük kapcsolatfüggő. Héra, Demeter és Perszephoné összeomlik, amikor elhagyják őket.

Pallasz Athéné a független, önálló személyiség: bölcs tanácsaival még a férfiakat is segíti.

Ahhoz, hogy egy nő élete teljes legyen, minden istennőnek szerepet kell kapnia élete során. Persze életkortól, feladatainktól függ, hogy épp melyik minőség a hangsúlyos. Csodálatos belső utazásra hívunk, melyben a Benned élő istennői minőségeket feltárjuk és gyógyítjuk.

Az asztrológia tudománya végig segítőnk lesz ebben a folyamatban. A hagyományos értelmezés szerint a Hold és a Vénusz jelöli a horoszkópban a nő két fontos szerepét. A Hold az anyaságról szól, az ösztönös lelki szükségleteinkről, míg a Vénusz a szerelem, szépség istennője. Csupán két bolygó szól a nőről, aki hajdanán kerek egész volt!!! Mivel a patriarchális istenek világában szét kellett darabolni a női pszichét, ezért a nőt nemcsak hatalmától fosztották meg, de teremtő erejétől is.

A karmikus szemléletű horoszkópok rejtenek még több női minőséget, mint például a feleséget Héra (Júnó) képviseli, Demeter (Ceres) a gondoskodást, míg Hestia (Vesta) a beavató főpapnői részünk.

Aki kedvet kap-e tanfolyamhoz, annak saját karmaasztrológiai képletén keresztül vesszük végig az istennői minőségeket.
Rengeteg gyógyító beszélgetés, feltárás és tisztítás zajlik a találkozónkon.

Az aktuális Istennői minőséget meditációban „tesszük helyre”, így a képzés alatt erőteljes tisztulás, blokkoldás történik, mely lehetővé teszi, hogy egyre közelebb kerülj ÖnMAGadhoz.

A tanfolyamról:
A tanfolyamok kis létszámúak (6-8 fő), mivel mindig az adott résztvevőkről, személyesen szólnak.
A résztvevők saját karma-asztrológiai képletében megjelenő istennői minőségekkel is különös gonddal foglalkozunk. A hallgatók a tanfolyam elvégzéséről egy oklevelet és egy saját karma-asztrológia betekintést kapnak ajándékba.
A tanfolyam időpontja:
A tanfolyam kezdő időpontja:

6 alkalom, minden második héten, pénteken találkozunk.

Cím: – pontos címet a jelentkezéskor küldünk
.../alkalom/fő , de ha a barátnőddel együtt jössz, akkor mindkettőtöknek ...- lesz alkalmanként.

Jelentkezésedet sok szeretettel várjuk a következő elérhetőségeken:

Felkai Tímea karmaasztrológus:
Felkai Timea vagy Felkai Tímea karmaasztrológus oldalon, vagy a
felkaitimea@gmail.com e-mail címen

Kalocsai Ágota Lélek-segítő:
Ágota Kalocsai vagy a Szivárvány Lótusz facebook oldalon, illetve a
szivarvany.lotusz@gmail.com e-mail címen
 
Facebook esemény linkje: