Varázserőnk - Atlantiszi Lelkek - Belső műhely

 
Hallottatok már erről a csodás helyről, amely az Éden kertje volt a nagy Vízözön előtt? Amikor az angyalok vezették és irányították az embereket? Igen, ez Atlantisz volt. Szépség, harmónia és béke jellemezte az atlantisziakat. Nagyon sokáig éltünk.
Nem öltünk sem állatot, sem embert: Istennel és a Természettel való tökéletes egységben voltunk.

Telepatikus módon kommunikáltunk egymással, így nem tudtunk hazudni. Nyíltan és őszintén éltünk, gondolataink teremtő ereje remekül működött: amit kitaláltunk, azt meg is tudtuk teremteni. Repültünk, mindenféle eszköz nélkül. Ha esetleg Te is szoktál arról álmodni, hogy repülsz, az bizony nem véletlen.
A delfinekkel különleges kapcsolatunk volt. Sok atlantiszi lélek szokott gyermekkorában delfineket rajzolni, mert lelke emlékszik erre az időre is. A természet védelme, tisztelete jellemző.
Atlantisz sajnos elpusztult: különböző nézetek vannak arról, hogyan is történt. 

Viszont az ott élő lelkek úgy érezték, hogy tovább kell adniuk azt a tudást, amivel az akkori emberiség nagy része még nem rendelkezett. Így különböző civilizációkban születtek újjá, ahol tanítottak, segítettek az emberiség fejlődését. Az ősi Egyiptomban, az ókori görög civilizációban találhatunk emlékeket, valamint a kelták, druidák közt. Artúr király gondolkodását is megérintették az atlantiszi elvek. A dél-amerikai indián kultúrák is hordoznak hasonló emlékeket.


Ágota Kalocsai-val mindketten tántoríthatatlanul hisszük, hogy a szeretet és az angyali jelenlét bármikor visszahozható ebbe a világba. (ÖnMAGunkon keresztül)

Célunk ezzel a 4 alkalmas találkozással, hogy segítsünk újra rátalálni a teremtő erőnkre, az angyalokkal való kommunikációra.
Közösen, csoportenergiákban többek vagyunk, mint külön-külön. 
Kiindulásként a születési horoszkópról beszélgetünk, feltárjuk előző életein atlantiszi emlékeit, majd angyali üzeneteket fogadunk, meditálunk.
Második alkalommal a varázspálcánkra lesz szükség, hogy szavaink és gondolataink teremtő erejét minél tökéletesebben tudjuk alkalmazni. A Bőség angyalainak üzeneteit vihetjük majd magunkkal-természetesen a meditáció sem marad el.
A harmadik találkozás az angyalokkal való kommunikációról szól. Miként kapcsolódhatunk hozzájuk? Milyen érzés az, amikor mindent a szeretet irányít? A meditáció során szeretet sebeink is gyógyulhatnak.
A negyedik estén összefoglaljuk, hogy honnan indultunk és hová érkeztünk? Minek jött el az ideje az életünkben, hogyan tudjuk atlantiszi képességeinket a hétköznapokban felhasználni? A születési horoszkóp az időzítésben is segít.
A csoport támogató energiájában új ötletek születhetnek, meditáció során erre is ráérzékelünk.

8 fővel tervezzük :)

2 és fél órás találkozások meditációval, angyali energiákkal, angyali üzenetekkel fűszerezve. Kiindulópont a születési horoszkópunk lesz, asztrológusként személyes tanácsokat is adok az adott témának megfelelően.

Időpont: kéthetente csütörtökön.

Az első találkozó: 

Helyszín: 
Szivárvány Lótusz Harmónia-Központ - 

Részvételi díj:


Jelentkezéseteket sok szeretettel várjuk itt, 
 
Facebook esemény: 
vagy a felkaitimea@gmail e-mail címen.
 
Felkai Timea és Kalocsai Ágota