Szivárványos Lélekemelő konzultáció

 

„Ha valakit olyannak látsz, amilyen éppen most,

ezzel visszatartod őt a fejlődésben.

De ha olyannak látod, amilyenné lehetne,

ezzel előre segíted őt életútján.”

      (Goethe)

 

A Lélekemelő terápia célja:

 

☼ A testi-lelki-szellemi harmónia megteremtése

☼ Önmagunk megtalálása és Középpontunkba helyezése

☼ A problémák és okaik feloldása (párkapcsolati-, családi-, munkahelyi-, egyéb-, akár fizikai problémák)

☼ Blokkok oldása

☼ Energetikai tisztítás, kiegyenlítés, harmonizálás

☼ Energiaszint növelése

☼ Gátló hitrendszereink megszüntetése és minket segítőkkel történő "kicserélése"

☼ Belső gyermek-munka

☼ Család-energetikai munka

 

 

"Lélekemelő konzultáció:
 
Amelyben Ágota segítségével a problémáimon keresztül felismerem és szembe tudok nézni a jól rejtegetett félelmeimmel, haragommal, elkeseredettségemmel, gátlásaimmal, előítéleteimmel, gátló hitrendszereimmel és gátló korlátaimmal stb. és képes leszek mindezt letenni, mert rájövök, hogy már nem szolgálnak engem.
Ráébredek, hogy Ki Vagyok és Ki Szeretnék lenni. Segítségével ismét a középpontomba kerülök és így már teljesen máshogyan látom az adott problémát vagy problémákat és meglátom, megérzem ami számomra a helyes és megfelelő lépés.
Erőt érzek magamban, ismét magabiztos leszek és ezzel az érzéssel a megoldandó probléma már nem probléma többé, legfeljebb egy megoldandó feladat. Természetesen a feladat megoldása rám vár, azt senki helyettem el nem végezheti, de a beszélgetés után már képesnek érzem magam megoldani azt. Sőt, valahol a lelkem mélyén megérzem mi az értelme az adott feszítő problémának, mire tanít, mit akar megmutatni nekem.
A folyamat nagyon egyszerűnek tűnik, de amikor bele vagyunk ragadva, szinte gúzsba kötnek a problémáink és elvakítanak a kellemetlen érzetek, érzések, akkor sajnos a kiutat sem vagyunk képesek meglátni. Ehhez legtöbbünknek szükségünk van egy kívülálló, bölcs, szeretetteljes személyre, aki érzelmileg el tud vonatkoztatni a mi problémánktól és ezért képes meglátni a bennünk rejlő állandó lehetőséget a fejlődésre és feltenni a nekünk megfelelő, az adott problémára, helyzetre vonatkozó, személyünkre szabott kérdéseit és ezáltal elkezdjük felgöngyölíteni lépésről lépésre a bennünk zajló eseményeket, sérelmeket, érzéseket, fájdalmakat. Felismerjük őket és szembenézünk velük. Így, elkezd feloldódni bennünk a feszültség, az elhagyatottság, a harag, a szomorúság, a félelem, a rettegés stb, érzések és elengedve ezeket végre megengedhetjük magunknak, hogy igazán önmagunk legyünk.
Ez a felszabadító érzés meghozza a könnyűség érzését, a tisztánlátásunkat, az önbecsülésünket, az örömünket, az életbe és önmagunkba vetett hitünket. Felismerjük hogy, képesek vagyunk szeretettel fordulni mások és leginkább önmagunk felé.
Csodálatos az, ahogy Ágota szeretetteljes segítségével erre ráeszmélünk és szívből kívánom, hogy ezt a felszabadító és lélekemelő érzést mindenki megtapasztalja!"

 

Lélekemelő terápiára lehetőség van telefonon vagy Skype-n keresztül is, mivel sem a hangnak, sem az energiának nem jelent akadályt a fizikai távolság. Ha nincs lehetősége eljönni személyesen, ezen a csatornán keresztül is hatékonyan tudunk oldásokat végezni.

Ha ezt a módot választja, kérem, írjon a

 

Kalocsai Ágota

+36 20/9611918