Hangfürdő

 

Pihenje ki az egész heti stresszt egy kellemes hangfürdőn!   

Merüljön el a hangtálak varázslatos hangjaiban!

 

A hangfürdő csoportoknak szóló hangmasszázs. Mivel a hangok meditatív állapotot hoznak létre, segítenek a test-lélek-szellem hármasának harmonizálásában.

 

Mire jó?

Ellazítja az izmokat, a szellemet, megszünteti a belső feszültséget, megszünteti a folytonos gondolatáramlásokat, ezáltal pihenteti az agyat és a lelket. Meditatív állapotot hoz létre, melyben könnyebben felszabadulhatnak az érzelmi blokkok. A hangfürdő után kellemes, nyugodt, pihent állapotban töltheti a hétvégét.

 

Hangfürdőre jelentkezhetnek olyan cégek is, melyek szeretnék, ha munkatársaik egy kellemes hangfürdő után munkájukat ki­pi­hen­ten, stressz-mentesen folytathassák. A hangfürdő alatt a jelenlévők egymással is harmonizálódnak, hiszen a hangtálak hangjai erősítik a csoportdinamikát is.  A hangfürdő kényelmesen beilleszthető akár a hétköznapok munkarendjébe is, de csapatépítő tréning részeként is tökéletesen alkalmazható. Megbeszélés alapján a helyszínen is megtartom a hangfürdőt.

 

Hangfürdőre jelentkező csoportok lehetnek önszerveződő csoportok, klubok, gyermekcsoportok, ahol cél az ellazulás, a meditáció megta­pasz­talása. A hangfürdő lehet bármilyen képzésen segítője a tanultak mélyebb átélésének, a tanultak könnyebb beépülésének.

 

Hangfürdő  időpontja:    2020. 01. 30. 18:00

 

Facebook esemény leírása:  https://www.facebook.com/events/516138959006815/

                               

Előzetes bejelentkezés szükséges 2020.01.28-ig!

 

Hozzájárulás: 2500.-Ft

 

Helyszín: Dombóvár, Német Ház Bezerédy u. 14. 

 

Előzetes bejelentkezés:

Kalocsai Ágota: +36 20/9611918

szivarvany.lotusz@gmail.com

 

Bepillantás egy hangfürdőbe:
Hangfürdő.mp4 (1781827)