A tibeti hangtál kezelésről

 

"A hang a legtöbb ember köztudatában nem más, mint a fülünkön keresztül hozzánk eljutott információ.Igazából azonban jóval több, a hang egy hullám, egy energia, amely nemcsak egy érzékszervünkre hat, hanem valamennyi sejtünkre. A hangterápia csodálatos, és egyben tökéletes harmonikus rezgése segít visszaállítani a megbomlott egyensúlyt, hat az érzékszerveinkre, egész idegrendszerünkre, az idegsejtek végpontjaiként a teljes izomzatra, vegetatív idegrendszerünkön keresztül belső szerveinkre, és nem utolsó sorban a lényünkre, lelkünkre."

 

A hangtál kezeléshez - hangmasszázshoz - a vendég kényelmes, lehetőleg pamut ruhában elhelyezkedik egy kezelőágyon vagy a földön kialakított fekhelyen. Meghatározott kezelési menetet követve, a test egyes pontjaira különböző méretű tálakat helyeznek, amelyeket filccel bevont ütővel lágyan megütnek.

A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak és koncentrikus körök formájában végigáramlanak az egész testben. Ha a testben nincsenek energetikai blokkok, akkor a hangrezgések könnyedén áthaladnak, majd kilépnek a lábujjaknál és a hajszálak végénél.

A rezgéseket a vendég azonnal érzékeli, és a folyamatos hang- és rezgésáramlás hatására kellemesen ellazul. Az ismételt kezelések segítenek megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíteni a szervezet öngyógyító képességét, és energiát gyűjteni a hétköznapi feladatokra.

Mivel szervezetünk mintegy háromnegyede víz, a hangmasszázs fizikai hatást gyakorol egész szervezetünkre: szerkezetéből adódóan kiválóan továbbítja a hanghullámokat. A rezgések a bőrön keresztül hatolnak testünkbe, eljutnak az izmokhoz, a belső szervekhez, megmozgatva minden sejtet. A tálak által közvetített kellemes, vibráló érzés mellett a rezgések behangolják szervezetünket, így állítva helyre energetikai rendszerünket.

A hangtál terápia - hangmasszázs - másik hatása, hogy a gazdag skálán folyamatosan érkező hangok könnyen és gyorsan, bármilyen technika alkalmazása nélkül juttatnak kellemes, ellazult, relaxált állapotba, mely állapot jótékonyan hat testi és szellemi működésünkre.

Boldogságérzet árad szét bennünk, energetikailag töltődünk, és a többszöri kezelések hatására erősödik többek között az immunrendszerünk, javul a koncentrálóképesség, a kreativitás, a kiegyensúlyozottság.

 

A hangtál kezelés - hangmasszázs - hatásai:

 • a stressz okozta feszült állapotok oldódása
 • a légzés javulása, elmélyülése
 • az immunrendszer felerősödése, öngyógyító folyamatok beindulása
 • az energiablokkok oldódása
 • energetikai rendszer tisztítása, feltöltése, kiegyenlítése, harmonizáslása
 • energiszint növelése
 • a nyak, a váll, a hát, a deréktáji izomfájdalmak enyhülése, megszűnése
 • a fejfájás, alvászavarok elmúlása
 • az emésztés szabályozása, alhasi görcsök oldódása
 • a keringési zavarok, magas vérnyomás helyreállítása
 • a tanulási nehézség leküzdése, a koncentráció, a motiváció javulása
 • a viselkedés harmonizálása
 • a két agyfélteke harmonizálása

 

Hangműhely: https://www.szivarvanylotusz.hu/tanfolyamok-uj/hangmuhely/

 

 

Bejelentkezés:

Kalocsai Ágota: +36 20/9611918

 

www.youtube.com/watch?v=XZL656LzyGw&feature=youtu.be

 

                          
 

                        


               

Blikk Nők Magazinból: