ThetaHealing®

A ThetaHealing® technika gyors, hatékony energetikai gyógyítási mód, mely a theta agyhullámokat használja a pozitív változások elérésére.

Azoknak ajánljuk, akik  készek és elkötelezettek, hogy előrelépjenek, és pozitív változást hozzanak létre  saját, és mások életében.

A ThetaHealing a lényed minden szintjén működik, fizikai, érzelmi, mentális, és szellemi szinten, oly módon, hogy azokat a gátakat, tudatalattiban megbúvó hitrendszereket semmisíti meg, írja felül, amelyek meggátolnak abban, hogy az életedet Te magad irányítva éld.

Többnyire a hiedelmek és az érzések határozzák meg, milyen életet élünk, és milyenek az életkörülményeink, akkor is, ha sokszor nem is vagyunk tudatában, hogy léteznek, hiszen a tudatalattiban lévő támogató hitrendszerek segítenek a céljaink, álmaink megvalósulásában, míg a korlátozóak akadályokat és blokkokat hoznak létre bennünk, melyek mintegy szabotálják elérésüket.

A tudatalattiban megbúvó korlátozó hiedelmek és érzések felelősek a gyenge teljesítményért és  eredményekért az élet bármely területén. (kapcsolatok, karrier, pénzügy, életcél, önmegvalósítás, egészségi állapot)

Ilyen hitrendszerek lehetnek például:

Nem érdemlem meg ( a szeretetet / bőséget / boldogságot, stb. ) …

Nem vagyok alkalmas…

Képtelen vagyok….

Keményen kell dolgozni ahhoz, hogy…

Nem vagyok szerethető / értékes...

Nem számítok /amit teszek, mondok...

A szeretetért meg kell dolgozni / meg kell felelni , stb. ... 

 

A ThetaHealing technikával hozzá tudunk férni a tudatalatti elméhez is, így képesek vagyunk megváltoztatni önkorlátozó gondolati- és érzelmi mintáinkat pozitív programokká, melyek támogatnak minket.

Tapasztalataink szerint a problémák, elakadások, lelki eredetű betegségek  megtalálására, felszínre hozására a Theta Healing®  egy gyors, kíméletes és eredményes módszer.

 

Ha úgy érzed, elakadtál életed bármely területén, újra és újra hasonló szituációkba kerülsz, melyek nem kellemesek Számodra, ha kész vagy változtatni életeden, Önmagadon, szeretettel látlak!

A harmónia belülről fakad

 

Kalocsai Ágota ThetaHealing konzulens

+36 20 9611 918

 

 

 
 ThetaHealing®-technikáról beszélgettünk Auth Csillával a Rádió Bézsben