Élménybeszámolók

Kedves Ágota !
 
Egy műtét utáni "rehabilitáció" kapcsán próbáltam ki a hangmasszázst nálad, néhány alkalommal.
Már az első masszázs alatt egy lelki megnyugvásban volt részem, mely a további alkalmakon egyre mélyültek.
Nem csak testileg kezdtem el helyrejönni, hanem ismét utat találtam önmagamhoz.
Köszönöm a kezeléseket, a tálak csodálatos ,elvarázsóló hangját !
 
Besenyei Gabriella

 

 

"A kezelés előtt némi izgalom és kíváncsiság töltött el. A hangtálból áradó hangok hatására hamar megnyugodtam. Egy fura, bizsergető érzés lett úrrá rajtam, ami mosolygásra késztetett.

A kezelés alatt nemcsak azon a helyen éreztem a rezgést ahol a tál volt, hanem egész mélyen a belsőmben. A meglepő, hogy a fájdalom nemcsak azon a helyen jelentkezett ahol a probléma fizikálisan található, hanem más területen is. Ezek a kezelés folyamán gyengültek, majd megszűntek. Ekkor már teljes testemben éreztem a hangtál okozta rezgéseket, mely hullámokban járta át testem. Valóban átjárt rajtam, a testem nem jelentett korlátot a hangok útjának. Ez egy fantasztikus érzés volt! Felvillanyozott, energiával töltött fel!

A legkisebb hangtál fokozta eufórikus élményeim; tiszta, éles fehér fény tárult elém.

Köszönöm a lehetőséget és tapasztalást!"   B.B.

 

 

Kedves..., akit érdekelnek a hangtálak! 

 
Eddig háromszor volt szerencsém hangtálfoglalkozáson részt venni. 
Mind a három más és más élményt hozott, de azt elmondhatom, hogy csodálatos élmény. 
Egyik alkalommal a gyerkőcöm társaságában volt részem a kongatásban, én eléggé, ő kevésbé, de meg voltunk fázva. A foglalkozás hatására elindultak bennünk a gyógyitó folyamatok és másnapra érzékelhetőbben sokkal jobban voltunk mind a ketten, és a gyógyulási idüőszak is lecsökkent.
A másik két alkamlommal egyedül voltam, igazából szavakba önteni nagyon nehéz számomra, hogy milyen érzés...teljesen ellazultam, egy másik világban voltam. Annyira sikerült ellazulnom, mint még meditáció során soha, maradandó élményem! Csodálatos, magával ragadó, földöntúli utazás! 
Köszönöm, hogy részem lehetett benne! 
Köszönöm Ágota! :)
 
Mariann
 
 

Kedves Ágota!

Mindent köszönök Neked! Főleg a jókor jött, szívből jövő, sok segítséget!

K.SZ.

 

Gyermekem súlyos betegség utáni szövődményes májbetegség miatt kezdte el az energia- terápiát. Az orvosok több mint félév hosszú gyógyulási folyamatot prognosztizáltak. Addig iskolába sem mehetett volna. A kezelések hatására betegsége 1 hónap után meggyógyult.  Szinte állandó fejfájása megszűnt.

Hangulata vidámabb, sokat bohóckodik, viccelődik, kezd újra a „régi lenni”. A szinte mindentől való félelmei elmúltak. Az utóbbi időben tapasztalt regresszív viselkedése majdnem elmúlt, nyíltabb, odafigyelőbb, terhelhetőbb, újra jár táncolni is. Eddig is jó tanuló volt, de ezeket az eredményeket most könnyebben „hozza”, könnyebben tanul. Könnyebben megy az olvasás, írás is, görcsössége megszűnőben van.

Köszönjük szépen! :)

H.H.

 

Gyermekem Chron-betegsége miatt kerültünk kapcsolatba az energia-kezeléssel. Kislányom a betegsége miatt nagyon távolságtartó, szinte ember- és gyermekkerülő lett, a depresszió tüneteit mutatta, állandóan kedvetlen volt, közös tevékenységekre nem lehetett rávenni.

Az energia kezelések hatására sokat változott az állapota. Fizikálisan is terhelhetőbbé vált, a Chron-betegsége tünetmentes lett, ami azért is nagy eredmény, mert ezt az állapotot ez idáig nem sikerült elérni más terápiákkal. Hangulata javult, elmúlt a depressziója, jó kedvű lett, szorongása oldódott. A terápiák alatt sokat sírt, de ezáltal mindig megkönnyebbült.

Zárkózottsága oldódott, kevésbé távolságtartó az emberekkel, könnyebben teremt kontaktust, érdeklődőbb, a feladatokba könnyebben bevonható, most már magától is megcsinál egyszerű feladatokat (pl. a háztartásban). A terápiákat nagyon szerette, szívesen járt a kezelésekre. A mai napig is, ha bármilyen fájdalma van, igényli és kéri az energetikai kezelést.

Hálásan köszönjük!

P.Ildi és Móni

 

Fiamat sokszor nagyon nehéz lekötni, nem érdekli hosszabb ideig semmi, tele van energiával, szinte lehetetlen kifárasztani, gyakran dekoncentrált. Úgy tűnik otthon vezeti le a feszültségeket, amik az iskolában felgyülemlenek benne.

Idén kezdte az első osztályt. Iskolai eredményei jók, szorgalmas, bár gyakran elkalandozik a figyelme. Társas kapcsolataiban problémái vannak, nagyon visszahúzódó, kortársai nem kötik le, a nagyokkal szeret lenni. Különösebb probléma nincs vele.

Mióta energia- ill. hangtál-kezelésekre járunk, hallgatjuk a CD-t, azt vettem észre, hogy ellenálló képessége jobb a kortársainál, túlzott aktivitása harmonizálódott. Sokkal vidámabb, kiegyensúlyozottabb lett, testvérével a kapcsolata harmonikusabbá vált.

Dekoncentráltsága csökkent, jelentősen javult a figyelme tartóssága. Hosszabb ideig le lehet kötni, mint eddig. Barátkozóbb, nyitottabb lett a kezelések hatására. Az iskolában is feltűnt, hogy koncentrációja javult.

Már magától kéri a kezeléseket, ha úgy érzi harmóniája felborult, vagy nem tud annyira figyelni. Ha nehezen alszik el, vagy nyugtalanabb napközben, beteszi a hangtálas CD-t. (A Szeretet Hangjai Tibeti Hangtálakkal)

Hálásak vagyunk Neked Ágota!

I.Ildikó

 

Kedves Ágota!

Hangmasszázsról:

Nagyon szépen köszönöm a hangmasszázsokat. Óriási élmény volt számomra, ahogyan a tálakból jövő hangok rezgése teljesen átjárta a testemet. Szinte éreztem, hogy a rezgések elérik a legkisebb sejtjeimet is. A különböző tálak, különbözően hatottak rám már több alkalommal is. Néha a magasabb hangú fejtál, néha meg a nagyobb és mélyebb hangú tálak voltak nagyobb hatással, gondolom az éppen aktuális állapotomnak, érzéseimnek megfelelően. Az is hihetetlen és amolyan tisztító érzés, amikor a testem felett többször fel-le mozgatod a tálat. Szóval imádom a hangtálakat!

 

Energia kezelésről:

Ez számomra kevésbé intenzív, mint a hangmasszázs, de ez nem jelenti azt, hogy kevésbé volt jó. Más. Teljesen már érzés, mint a hangmasszázs vagy hangfürdő. Érdekes, mert közben beszélgetünk és nagyon lényegre törően rákérdezel olyan dolgokra, ami éppen foglalkoztat, vagy amit éppen meg kéne oldjak. Hihetetlen módon ráérzel a fájdalmaimra és oda teszed a kezed, ahol szükség van rá. A kezelés után jóval könnyebbnek érzem magam, úgy érzem egy csomó mindent megoldottunk, jobban meglátom azokat a dolgokat, amiket tennem kéne. 

 

Hangfürdőröl:

Egy kicsit hasonlít a hangmasszáshoz, de azért más érzés egy hangfürdőn lenni. A tálak nem a testünkön vannak, hanem messzebb, de azért a hangok így is hatnak rám intenzíven. A vezetett meditációt nagyon jól kiegészítik a hangok, mert erőteljesebbé teszik azt. Utána ellazult leszek, minden harmonikus és szép lesz. :) Örülök, ha rész vehetek a hangfürdőiden. :)

Révész Judit

 

Kedves Ágota!

Köszönjük a mindig jövő gyors segítségedet!

D.M.