Élménybeszámolók

Kedves Ágota !
 
Egy műtét utáni "rehabilitáció" kapcsán próbáltam ki a hangmasszázst nálad, néhány alkalommal.
Már az első masszázs alatt egy lelki megnyugvásban volt részem, mely a további alkalmakon egyre mélyültek.
Nem csak testileg kezdtem el helyrejönni, hanem ismét utat találtam önmagamhoz.
Köszönöm a kezeléseket, a tálak csodálatos ,elvarázsóló hangját !
 
Besenyei Gabriella

 

 

"A kezelés előtt némi izgalom és kíváncsiság töltött el. A hangtálból áradó hangok hatására hamar megnyugodtam. Egy fura, bizsergető érzés lett úrrá rajtam, ami mosolygásra késztetett.

A kezelés alatt nemcsak azon a helyen éreztem a rezgést ahol a tál volt, hanem egész mélyen a belsőmben. A meglepő, hogy a fájdalom nemcsak azon a helyen jelentkezett ahol a probléma fizikálisan található, hanem más területen is. Ezek a kezelés folyamán gyengültek, majd megszűntek. Ekkor már teljes testemben éreztem a hangtál okozta rezgéseket, mely hullámokban járta át testem. Valóban átjárt rajtam, a testem nem jelentett korlátot a hangok útjának. Ez egy fantasztikus érzés volt! Felvillanyozott, energiával töltött fel!

A legkisebb hangtál fokozta eufórikus élményeim; tiszta, éles fehér fény tárult elém.

Köszönöm a lehetőséget és tapasztalást!"   B.B.

 

 

Kedves..., akit érdekelnek a hangtálak! 

 
Eddig háromszor volt szerencsém hangtálfoglalkozáson részt venni. 
Mind a három más és más élményt hozott, de azt elmondhatom, hogy csodálatos élmény. 
Egyik alkalommal a gyerkőcöm társaságában volt részem a kongatásban, én eléggé, ő kevésbé, de meg voltunk fázva. A foglalkozás hatására elindultak bennünk a gyógyitó folyamatok és másnapra érzékelhetőbben sokkal jobban voltunk mind a ketten, és a gyógyulási idüőszak is lecsökkent.
A másik két alkamlommal egyedül voltam, igazából szavakba önteni nagyon nehéz számomra, hogy milyen érzés...teljesen ellazultam, egy másik világban voltam. Annyira sikerült ellazulnom, mint még meditáció során soha, maradandó élményem! Csodálatos, magával ragadó, földöntúli utazás! 
Köszönöm, hogy részem lehetett benne! 
Köszönöm Ágota! :)
 
Mariann