Lélek-Hangoló Nap

 

Lélek-hangoló Nap  - Március 22. szombat

 

A tavaszi Napéjegyenlőség (március 20. csütörtök) pontja az új kezdet, az új kör kezdete. Ekkor a Nap felfelé tör az alsó világból, és egyre rövidebbek lesznek az éjszakák.

Lépjünk egy picit hátra, gondoljuk végig az elmúlt három hónapot. Milyen változásokon mentél keresztül? Mennyi mindent engedtél el, ami már nem szolgált téged az utadon? Vannak-e céljaid, melyek várják, hogy megvalósítsd őket?

 Egy olyan foglalkozással várunk, amely csak Rólad szól, kétszer 1 órában.

 

Lélekemelő beszélgetés – Lélek-Gyöngyök Kártya

A Lélekemelő beszélgetés során a problémáidon keresztül felismerheted, és szembe tudsz nézni a jól rejtegetett félelmeiddel, haragoddal, elkeseredettségeddel, gátlásaiddal, előítéleteiddel, gátló hitrendszereiddel és gátló korlátaiddal. Képes leszel mindezt letenni, mert rájössz, hogy már nem szolgálnak téged.

Segítségével ismét a középpontodba kerülsz és így már teljesen máshogyan láthatod az adott problémát.

Erőt érzel magadban, ismét magabiztos leszel és ezzel az érzéssel a megoldandó probléma már nem probléma többé, legfeljebb egy megoldandó feladat. Természetesen a feladat megoldása rád vár, azt senki nem teheti meg helyetted, de a beszélgetés után már képesnek érzed magad megoldani azt. Ráébredhetsz, hogy Ki Vagy és Ki Szeretnél lenni…

 

Karma asztrológia – Számmisztika - Tarot

A másik módszer, mely Önmagadhoz közelebb visz, az asztrológia. 9 éve foglalkozom karma asztrológiával, valamint a számmisztika rejtelmeivel. Csodás eszközök, melyek segítségével személyiséged rejtett képességeire találjuk meg együtt a választ.

Nagy szeretettel hívom segítségül a tarot kártyák tudását is: azokat az energiákat tudjuk segítségével lehívni, mely épp az adott időben, a minket foglalkoztató helyzetben támogatnak. Nem tudja megmondani, hogy hívják majd a „nagy Őt”, aki betoppan az életünkbe, felesleges dátumokról faggatni. Viszont meg tudja világítani az adott folyamatot, annak hátterét. Úgy tud segíteni a döntéshozatalban, hogy a döntés felelősségét nem veszi le a vállunkról…

 

Hozzájárulás: 20.000.- Ft

Kedvezmények:

Márc.18-ig jelentkezésnél (előleg befizetésével): 18.000.- Ft / fő

Barát/női kedvezmény: 18.000.- Ft / fő

 

A Lélek-hangoló Napon résztvevők között egy A Szeretet Hangjai CD-t sorsolunk ki.

 

Időpontok:

11:00 – 12:00

12:30 – 13:30

14:00 – 15:00

15:30 – 16:30

17:00 – 18:00

18:30 – 19:30

 

Időpontfoglalás 2500.- Ft előleggel:

szivarvany.lotusz@gmail.com

+36/20/9611 918

+36/30-483-16-52

A regisztrációs ablakban


Lélek-Hangoló Napra regisztráció

Kérjük, add meg az alábbi információt.