Kalocsai Ágota

Kalocsai Ágota Lélek-segítő vagyok, végzettségeim szerint pedagógus, gyógypedagógus, MindLab-pedagógus,  hangtál-terapeuta, energia-terapeuta, ThetaHealing® -konzulens, Access Facelift®-kezelő, Suli szamuráj tréner.

Eddigi életem során mindig emberekkel foglalkoztam, főként a lelkükkel. Már gyerekkoromban észrevettem, hogy szinte pillanatok alatt megnyíltak a társaim is és a felnőttek is, sokszor legféltettebb belső érzéseiket, titkaikat tárták fel előttem. Akkor megdöbbentő volt számomra, hogy felnőttek kértek tőlem, egy gyerektől, tanácsot, hogy mit tegyenek különböző szituációkban és sokszor meg is fogadták azt, de ha nem, akkor is a legtöbbször elismerték, hogy igazam volt. Ma már ez lett a hivatásom, elmondhatom, hogy az utamon vagyok.

Szakmai és egyéb tudásommal, képességeimmel (Szeretet-energia, Rafael- és Mihály Arkangyali gyógyító-technika, Hangtál-terápia...) segítek a testi-lelki-szellemi harmónia megteremtésében azoknak, akiknek szükségük van rá.

Tanításokkal, Szivárványos-Lélekemelő konzultációkkal, ThetaHealing®-technikával, hangmasszázzsal, hangfürdővel, metamorf masszázzsal, energia-kezelésekkel, Access Facelift® - kezeléssel, meditációval, írásaimmal támogatom a belső és külső harmónia megteremtését. Mindezt a lehető legnagyobb szeretettel, empátiával, odaadással teszem.

Mindig nagy örömmel és hálával tölt el, amikor segíthetek, amikor azt mondják: - Köszönöm, jobban lettem! - Elmúlt a fájdalom! - Meggyógyultam! - Sikerült! – Változtam!- , amikor látom a megtört tekintetek helyett a Lélek felszabadulása okozta csillogó tekinteteket.

Ilyenkor én is hálásan azt mondom: KÖSZÖNÖM!!! Fantasztikus érzés segíteni, fantasztikus érzés adni. És fantasztikus érzés kapni is, főleg szeretetet, hálás tekinteteket, örömtől csillogó szemeket látni. Ezen Csodák alatt megértem arra, hogy nagyobb környezetemben is elszórjam e Csoda magvait, ezért kezdtem el tanítani is.

Amikor erre az útra léptem, megtapasztaltam, hogy nem elég önmagában csak a testtel, vagy csak a szellemmel, vagy csak a lélekkel foglalkoznunk. Mindhárom egyformán fontos, hiszen ha bármelyik (test, lélek, szellem) harmóniája felborul, az a többire is kihatással van. Az általam alkalmazott módszerek, kezelések egyaránt hatnak mindhárom síkra.

Mivel tudom, hogy nem vagyunk egyformák, és mindenki más módszert tart önmaga számára előnyösnek és hatásosnak, ezért van lehetőség az egyéni igényeknek megfelelően választani a módszerek közül. Bármelyiket is választja, szeretettel segítek. 

Ha változást szeretnénk életünkben, befelé kell indulnunk, nekünk kell változnunk.

Minél inkább Önmagunk vagyunk, annál inkább alakul úgy az életünk, ahogyan szeretnénk.

Ha készen áll a változásra szeretettel látom.

Kalocsai Ágota

 

Elérhetőségeim:

Telefon: +36 20 9611 918

facebookoldal: https://www.facebook.com/szivarvanylotusz

Email: szivarvany.lotusz@gmail.com