Visszajelzések

 

Kedves Ágota!

Mindent köszönök Neked! Főleg a jókor jött, szívből jövő, sok segítséget!

K.SZ.

 

Gyermekem súlyos betegség utáni szövődményes májbetegség miatt kezdte el az energia- terápiát. Az orvosok több mint félév hosszú gyógyulási folyamatot prognosztizáltak. Addig iskolába sem mehetett volna. A kezelések hatására betegsége 1 hónap után meggyógyult.  Szinte állandó fejfájása megszűnt.

Hangulata vidámabb, sokat bohóckodik, viccelődik, kezd újra a „régi lenni”. A szinte mindentől való félelmei elmúltak. Az utóbbi időben tapasztalt regresszív viselkedése majdnem elmúlt, nyíltabb, odafigyelőbb, terhelhetőbb, újra jár táncolni is. Eddig is jó tanuló volt, de ezeket az eredményeket most könnyebben „hozza”, könnyebben tanul. Könnyebben megy az olvasás, írás is, görcsössége megszűnőben van.

Köszönjük szépen! :)

H.H.

 

Gyermekem Chron-betegsége miatt kerültünk kapcsolatba az energia-kezeléssel. Kislányom a betegsége miatt nagyon távolságtartó, szinte ember- és gyermekkerülő lett, a depresszió tüneteit mutatta, állandóan kedvetlen volt, közös tevékenységekre nem lehetett rávenni.

Az energia kezelések hatására sokat változott az állapota. Fizikálisan is terhelhetőbbé vált, a Chron-betegsége tünetmentes lett, ami azért is nagy eredmény, mert ezt az állapotot ez idáig nem sikerült elérni más terápiákkal. Hangulata javult, elmúlt a depressziója, jó kedvű lett, szorongása oldódott. A terápiák alatt sokat sírt, de ezáltal mindig megkönnyebbült.

Zárkózottsága oldódott, kevésbé távolságtartó az emberekkel, könnyebben teremt kontaktust, érdeklődőbb, a feladatokba könnyebben bevonható, most már magától is megcsinál egyszerű feladatokat (pl. a háztartásban). A terápiákat nagyon szerette, szívesen járt a kezelésekre. A mai napig is, ha bármilyen fájdalma van, igényli és kéri az energetikai kezelést.

Hálásan köszönjük!

P.Ildi és Móni

 

Fiamat sokszor nagyon nehéz lekötni, nem érdekli hosszabb ideig semmi, tele van energiával, szinte lehetetlen kifárasztani, gyakran dekoncentrált. Úgy tűnik otthon vezeti le a feszültségeket, amik az iskolában felgyülemlenek benne.

Idén kezdte az első osztályt. Iskolai eredményei jók, szorgalmas, bár gyakran elkalandozik a figyelme. Társas kapcsolataiban problémái vannak, nagyon visszahúzódó, kortársai nem kötik le, a nagyokkal szeret lenni. Különösebb probléma nincs vele.

Mióta energia- ill. hangtál-kezelésekre járunk, hallgatjuk a CD-t, azt vettem észre, hogy ellenálló képessége jobb a kortársainál, túlzott aktivitása harmonizálódott. Sokkal vidámabb, kiegyensúlyozottabb lett, testvérével a kapcsolata harmonikusabbá vált.

Dekoncentráltsága csökkent, jelentősen javult a figyelme tartóssága. Hosszabb ideig le lehet kötni, mint eddig. Barátkozóbb, nyitottabb lett a kezelések hatására. Az iskolában is feltűnt, hogy koncentrációja javult.

Már magától kéri a kezeléseket, ha úgy érzi harmóniája felborult, vagy nem tud annyira figyelni. Ha nehezen alszik el, vagy nyugtalanabb napközben, beteszi a hangtálas CD-t. (A Szeretet Hangjai Tibeti Hangtálakkal)

Hálásak vagyunk Neked Ágota!

I.Ildikó