Személyes hangtál választó tanácsadás Kalocsai Ágotával a Karmaguru/Tibetshopban ÚJ

 

A személyes hangtál kiválasztásában, megtapasztalásában, vagy saját igényre összeállított hangtálszett összeállításában most Kalocsai Ágota hangtál terapeuta segítségét veheti igénybe.

 

Egyéni, személyes tanácsadás, mely két részből áll. 

Az elején a terapeutával átbeszélik a problémát, az igényeket. 

Utána a Karma Guru központi raktárában - ahol az ország talán legnagyobb hangtál választéka található - megkeresik az igazit, amely harmonizál Önnel. Lehet egy tál, gong, vagy akár több darabos, személyes problémákra válogatott szett is. 

 

Itt szinte az összes, vagyis több száz hangtálunk megtalálható: minden, ami a webshopban kapható, illetve még azok is, melyek idő hiányában még fel sem kerültek. Hihetetlen energia vesz körbe közöttük (bemenni közéjük), hatalmas élmény!

 

Nem hangtál terápia, hanem hangtál választó.

A terapeuta finom megérzése és tanácsai az Ön intuíciójával együtt vezet majd olyan végeredményhez, mellyel az otthoni hangtálkezelését egyedül is magas szinten tudja majd végezni. 

Eddig sokan nehezen tudtak dönteni a felvett hang alapján, illetve a döntéshez szívesen igénybevennék szakemberek segítségét. Kézben érezni egy tál erejét, zengését egészen más megtapasztalni.

 

Van már egy hangtálja és teljes test kezelésére alkalmas szetté bővítené?

Az időpont egyeztetése során mondja el ezt az igényét és hozza majd magával a tálat. (mindegy, hogy nálunk vette, vagy sem) megtaláljuk hozzá azokat a harmonikusan illő tálakat, amelyekkel még teljesebb hangterápiás energetikai élménye lesz.

 

Technikai részletek

A hangtál választás során Krämer Tamás a Karma Guru Tibetshop alapítója is segít, aki nagyon jól ismeri a hangtál típusokat, technikákat, anyagokat, a nepáli készítőket, műhelyeket.

 

Időtartam 50 perc, ára 20.000 forint.

 

A tanácsadás árát a helyszíni vásárlás értékének 15 százalékáig jóváírjuk.

 

Bővebben a képre kattintva tud tájékozódni és jelentkezni: